U bent hier9-daagse Oostenrijk

9-daagse Oostenrijk


Datum: 
09/09/2023 - 17/09/2023

Onze najaarsreis brengt ons dit jaar naar de Oostenrijkse Alpen

Onze heen en terugweg leggen we af in twee dagen waar we onderweg overnachten in het zwarte woud.

Een waanzinnige motorvakantie door het hart van de Alpen. Je verblijft in het plaatsje Nauders waarvandaan je de mooiste bergpassen in zowel Oostenrijk, Italië en Zwitserland gaat verkennen. Een kleine greep uit de vele passen die je zal rijden zijn de Stelviopas, Silvrettapas, Gaviapas, Umbrailpas, Albulapas en de Berninapas. Elke pas brengt unieke uitzichten met zich mee waar je van geniet tijdens het overheerlijke stuurwerk wat bij al deze passen hoort.

Na een dag rijden kom je volledig tot rust in het comfortabele hotel wat in 2019 volledig gerenoveerd is. Je verblijf is op basis van halfpension. Elke kamer heeft een ruime badkamer met regendouche en het hotel beschikt over een welnesscentrum met sauna, stoombad, ontspanningsruimte en sportschool. Daarnaast beschikt het hotel over een afgesloten parkeergarage voor motoren. 

We brengen op één van de dagritten een bezoek aan het wereldbefaamde 'TOP MOUNTAIN MOTORMUSEUM'. Dit museum werd begin 2021 nog volledig verwoest door een zware brand, waarbij een 280 tal unieke motoren en auto's verloren gingen. Maar dankzij de hulp van verzamelaars en sponsoren van over heel de wereld, werd het museum in een razend snel tempo heropgebouwd. Het museum heropende de deuren alweer eind november van datzelfde jaar!

 

We werken ook dit keer op basis van half pension met de keuze uit een 1, 2 of 3 persoonskamer.

De prijzen zijn als volgt;

Single: €1004 pp

Dubbel: €838 pp

Triple: €772 pp

Gezien er enkele betalende col's zijn, verwachten we hier nog een extra kost van ongeveer €80. Maar dit is slechts een richtprijs. Er dienen voor deze reis geen vignetten te worden aangeschaft. Alle routes gaan binnendoor of over provinciale wegen waar geen vignet voor nodig is.

Ben je helemaal warm gemaakt voor deze prachtige reis? Gelieve dan in te schrijven met vermelding van kamerindeling via deze link en het voorschot van €300 pp te storten op rekeningnr BE98 9733 8180 7693 met vermelding 'oostenrijk+naam/namen'

De verdere betaling gebeurt in schijven:

1ste schijf van € 300 bij inschrijving.

2de schijf van €300 voor 31 mei 2023

3de schijf het resterende bedrag voor 31 juli 2023

Wie nog vragen heeft kan mailen naar het bestuur of bellen op het nummer 0485/75.91.23 (Nick)

Hopelijk zijn jullie erbij!

Met vriendelijke motorgroet,

Nick

Bestuur EAMV

 

 

Actuele activiteiten