U bent hierVoorjaarsweekend Opaalkust VOLZET

Voorjaarsweekend Opaalkust VOLZET


Datum: 
02/06/2023 - 04/06/2023

VOLZET!!

VOORJAARSWEEKEND OPAALKUST

Beste EAMV’ers,

Vorig jaar hadden we een fantastisch leuk najaarsweekend in Luxemburg met een crew van 34 leden.

We passeerden toen op onze route van zaterdag een 14-tal kastelen. Sommige droomden al weg om in een kasteel tekunnen wonen. Wel, dan hebben we een beetje goed nieuws voor ons voorjaarsweekend!

We zullen deze keer ook effectief logeren in een kasteel, dat van Tilques.

Hotel Château Tilques

Je laat je een weekend lang betoveren door de natuur van Pas-de-Calais, in het geweldige Château Tilques.        Het is in 1871 gebouwd op de ruïnes van een zeventiende-eeuws landhuis en biedt de authentieke charme van een luxe residentie op het kruispunt van de wegen in Noord-Europa. De kamers zijn gezellig en comfortabel. De kamers in het kasteel zijn op authentieke wijze ingericht en die van het paviljoen zijn moderner. Iedere kamer is uniek.

Het restaurant bevindt zich in de oude zeventiende-eeuwse stallen met uitzicht op het park en is een beroemd gastronomisch adres in Nord-Pas-de-Calais. Voor de traditionele keuken wordt gebruik gemaakt van verse, lokale producten.

Voor wie even wilt ontspannen… er is een zwembad, tennisbanenen een jeu-de-boules-baan.

2 – 4 juni

Ons voorjaarsweekend zal doorgaan van vrijdag 2 tot en met zondag 4 juni. Vrijdagmorgen vertrekken we vanuit Antwerpen richting Nord-Pas-de-Calais. Zaterdag doen we een rondrit door heen Nord-Pas-de-Calais en de Opaalkust. Zondag keren we na ons ontbijt weer richting Antwerpen. Het inmiddels gekende recept :-)

Kamers

Ook voor dit jaar werken we opnieuw op basis van half-pension. Het zijn allemaal luxekamers, de prijzen zijn als volgt en voor een heel weekend:

Single obv half pension: €370 per persoon

Dubbel obv half pension: €220 per persoon

Trippel obv half pension: €165 per persoon

Booking

VOLZET!

Gelieve in te schrijven via deze link met vermelding van jullie naam/namen en het type kamer en een voorschot van €150 per persoon te betalen voor 10 maart 2023 op reknr BE98 9733 8180 7693

Info

Wie nog verdere vragen moest hebben mag steeds contact opnemen met Nick op het telefoonnummer 0485/75.91.23 of via eamvbestuur@gmail.com

Actuele activiteiten